Založ si blog

Nejde iba o pána prezidenta Kisku !

Diskusia o daňovom podvode pána prezidenta Andreja Kisku potvrdila politické rozdelenie voličov na Slovensku. Kiskovi voliči interpretovali odhalenie Kiskovho podvodu ako podraz zo strany vládnej koalície a Kiskoví politickí protivníci ako dôkaz jeho morálnej dvojtvárnosti, prípadne jeho reakciu na odhalenie podvodu hodnotili ako dôkaz jeho politického diletantizmu. Podľa môjho názoru podobné triky na financovanie svojej volebnej kampane použili aj viacerí iní politici. Nepovažujem to za Kiskov hlavný „politický prešľap.“ Jeho slabiny v politike odhalila jeho reakcia, ktorá potvrdila, že Andrej Kiska nie je spôsobilý adekvátne reagovať v kritických situáciách. Podľa mňa súvisí to s tým, že za obdobie, čo sa náhodou ocitol v politike, nič sa v podstate nenaučil a je úplne odkázaný na svojich poradcov. Chýba mu aj komunikačný talent, ktorý je u politikov veľmi dôležitý. o čom sme sa presvedčili napr. u Mikuláša Dzurindu alebo teraz o Roberta Fica. Evidentne mu chýba politická skúsenosť, ktorou by mal byť vybavený prezident republiky – a samozrejme širšie spoločensko-politické vzdelanie. Nechcem ho príliš kritizovať, pretože potom by som musel sa kriticky vyjadrovať aj o Kiskových predchodcoch. Nuž, čo…. akí voliči, takí prezidenti!!!

nôž, krv, zranenie

Zradikalizovaný mladík pobodal muža v Perthe, austrálska polícia ho zastrelila

05.05.2024 06:22

Polícia na západe Austrálie zastrelila 16-ročného radikalizovaného chlapca, ktorý v nedeľu na verejnosti nožom poranil jednu osobu.

Czech Republic V4

Babiš s ruskými vlajočkami na lícach a nevydarený náhradník exministerky. Strelila si Fialova vláda až tri rýchle vlastné góly?

05.05.2024 06:00

Europoslanec sa hanbí za predvolebnú antikampaň svojich straníckych kolegov a dianie okolo odvolania ministerky vyzerá ako politická tragikomédia.

Cikajúceho chlapca v Bruseli obliekli do detvianskeho kroja

Cikajúceho chlapca v Bruseli obliekli do detvianskeho kroja

04.05.2024 21:52

Desiatky ľudí aj krajania zo Slovenska boli v sobotu poobede svedkami oblečenia bruselskej sochy Manneken Pis do detvianskeho kroja.

sanitka, záchranka

Po nehode vetroňa v Martine evidujú minimálne jednu obeť. Situáciu skomplikoval požiar

04.05.2024 19:53, aktualizované: 20:36

Po sobotňajšej nehode vetroňa v Martine evidujú minimálne jednu obeť.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 1
Celková čítanosť: 2333x
Priemerná čítanosť článkov: 2333x

Autor blogu

Kategórie

Archív