Založ si blog

Nejde iba o pána prezidenta Kisku !

Diskusia o daňovom podvode pána prezidenta Andreja Kisku potvrdila politické rozdelenie voličov na Slovensku. Kiskovi voliči interpretovali odhalenie Kiskovho podvodu ako podraz zo strany vládnej koalície a Kiskoví politickí protivníci ako dôkaz jeho morálnej dvojtvárnosti, prípadne jeho reakciu na odhalenie podvodu hodnotili ako dôkaz jeho politického diletantizmu. Podľa môjho názoru podobné triky na financovanie svojej volebnej kampane použili aj viacerí iní politici. Nepovažujem to za Kiskov hlavný „politický prešľap.“ Jeho slabiny v politike odhalila jeho reakcia, ktorá potvrdila, že Andrej Kiska nie je spôsobilý adekvátne reagovať v kritických situáciách. Podľa mňa súvisí to s tým, že za obdobie, čo sa náhodou ocitol v politike, nič sa v podstate nenaučil a je úplne odkázaný na svojich poradcov. Chýba mu aj komunikačný talent, ktorý je u politikov veľmi dôležitý. o čom sme sa presvedčili napr. u Mikuláša Dzurindu alebo teraz o Roberta Fica. Evidentne mu chýba politická skúsenosť, ktorou by mal byť vybavený prezident republiky – a samozrejme širšie spoločensko-politické vzdelanie. Nechcem ho príliš kritizovať, pretože potom by som musel sa kriticky vyjadrovať aj o Kiskových predchodcoch. Nuž, čo…. akí voliči, takí prezidenti!!!

Žilina, polícia, riskantná jazda

Sedemnásťročného mladíka pri riskantnej jazde zastavili až policajné výstrely

27.04.2024 22:24

Vodič BMW na výzvy na zastavenie nereagoval, policajti museli použiť varovné výstrely.

Jaroslaw Kaczyński

Líder opozičnej PiS Kaczyňski: Kandidujeme do europarlamentu, aby sme odmietli Green Deal

27.04.2024 22:09

Európska zelená dohoda bude podľa Kaczyńského pre Poľsko znamenať i čoraz vyššie ceny energií, ale aj nárast cien "prakticky vo všetkých oblastiach".

žralok belavý, belasý, žralok modrý

Britského turistu zranil v Karibiku žralok, útočil len desať metrov od brehu

27.04.2024 20:00

Šesťdesiatštyriročný britský turista skončil na jednotke intenzívnej starostlivosti, keď ho pri severnom pobreží karibského ostrova Tobago napadol žralok.

elektronický monitoring osob, náramky,

Elektronický náramok malo od roku 2016 na sebe 2097 osôb

27.04.2024 17:19

Ministerstvo spravodlivosti SR od januára 2016 odsledovalo 2097 osôb s elektronickým náramkom.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 1
Celková čítanosť: 2327x
Priemerná čítanosť článkov: 2327x

Autor blogu

Kategórie

Archív